PRO-LINE FIREWORKS
 

De Pro-Line collectie wordt al sinds 1998 in Nederland verkocht en behoort daarmee tot een van de eerste officiŽle vuurwerklijnen.

Onze mening is dat Pro-Line voor een revolutie binnen de vuurwerkbranche heeft gezorgd. Vanaf 1998 hebben wij onze naam dan ook direct verbonden aan Pro-Line consumentenvuurwerk.


Vanaf de beginjaren hebben wij onze naam verbonden aan Pro-Line consumentenvuurwerk.
Onze mening is dat Pro-Line voor een revolutie binnen de vuurwerkbranche heeft gezorgd.

Hieronder een kort overzicht van de historie van PRO-LINE en de bedenker van de lijn Gert Breeschoten van GBV Vuurwerk Veenendaal.
 

De historie van GBV Vuurwerk en PRO-LINE

1993 - Gert Breeschoten start GBV Vuurwerk

1996 - GBV start met eigen import om zich beter te kunnen onderscheiden van de rest van de bestaande vuurwerkmarkt.

1998 - De Pro-Line Fireworks collectie wordt geÔntroduceerd. In China laat GBV vernieuwende artikelen ontwikkelen, welke onder een eigen merk op de markt worden gebracht, een voltreffer!

2010 - GBV Vuurwerk gaat de samenwerking aan met WECO Pyrotechnische Fabrik GmbH.WECO is de nummer 1 in Europa en wil graag toetreden tot de Nederlandse markt.

2013 - De Pro-line GT serie wordt toegevoegd, dit is een selectie van zeer zware cakes en flowerbeds met een tubevulling tot wel 25 gram effect lading per shot!

 

Gert Breeschoten

Op dit moment is GBV-WECO de grootste vuurwerkimporteur van Nederland, met een marktaandeel van 25%. En tevens onderdeel van de marktleider in Europa; WECO Pyrotechnische Fabrik GmbH.
Pro-Line vuurwerk was een van de eerste die semiprofessioneel vuurwerk op de consumentenmarkt bracht.
En kwam hiermee de echte vuurwerkliefhebbers tegemoet met een zeer exclusieve vuurwerk collectie welke  onderscheidend was voor het toenmalige vuurwerk!

Over de jaren heen heeft het uiterlijk van PRO-LINE wel enkele veranderingen meegemaakt.

In eerste instantie is er gekozen voor een eenvoudige maar 'professionele' uitstraling van de producten. Deze bestond veelal uit een omhulsel van bruin papier met een klein etiket.
Later heeft deze plaats gemaakt voor een meer eigentijdse uitstraling door de artikelen te voorzien van een kleurrijker uiterlijk, welke momenteel standaard zijn voorzien van een barcode.

Inmiddels wordt Pro-Line door vuurwerk liefhebbers direct herkend aan de zeer herkenbare gele uitstraling met gevarenbalk.

Ook het logo heeft enkele malen een facelift gehad.
 

De 'Pro-Line collectie' uit 2003

Vandaag de dag behoort de Pro- Line collectie tot een van de zwaarste categorieŽn  goedgekeurd (legaal) vuurwerk dat in Nederland verkrijgbaar is. Natuurlijk voldoet Pro-Line wel aan alle wetten en regels die voor consumentenvuurwerk gelden.

Kortom: Dit is top kwaliteit vuurwerk voor de consument.

Al jaren is Pro-line de gangmaker op het gebied van vuurwerk, qua uitstraling, effecten, en vernieuwing.

Pro-Line artikelen blinken uit door hun prachtige kleurcombinaties, effecten en kwaliteit en is tot op de dag van vandaag trendsetter in de Nederlandse vuurwerkbranche.


Elk jaar weer wordt het assortiment uitgebreid en vernieuwd met nog mooier, nog beter en nog veiliger vuurwerk om ervoor te zorgen dat het nieuwe jaar nog spectaculairder kan worden ingeluid.